Jump to content

Advanced In-Game Admin and Ban Enforcer - AdKats


Message added by Prophet731,

If you've been banned from a server then you will need to appeal the ban with the owners/community of that server. We do not control any bans done on servers that utilize AdKats as all bans are local to that server.

Recommended Posts

Originally Posted by toxicman2002*:

 

Your layer was throwing an exception when parsing the global UTC timestamp from a web service, and instead of simply cancelling the check, it tried to continue starting up.

Ahhh ok. Thank you!

 

Since i updated my layer with your new version i had no problems with crashes etc....

 

Good work!

* Restored post. It could be that the author is no longer active.
Link to comment

Originally Posted by r3alflash*:

 

Linux boxes seem to have issues using the webclient, we've see this before. It could just be the way the firewalls are normally configured on those machines.

 

I can't see where the first one was happening on your layer, so i added some more debug around that area. The last two are the same, your layer was simply unable to connect to github to check for db updates.

 

Try this version: https://raw.githubusercontent.com/Co...ster/AdKats.cs

ty for ur work, now i have this output:

 

[09:34:15 55] [AdKats] SUCCESS: Database server info fetched. Server ID is 2.

[09:34:16 16] [AdKats] ERROR: Unable to fetch SQL updates.

[09:34:27 53] [AdKats] INFO: Fetching user list.

[09:34:27 56] [AdKats] SUCCESS: User fetch complete [13 users, 0 Special Players].

[09:34:27 56] [AdKats] INFO: Fetching player list.

[09:34:44 82] [AdKats] EXCEPTION: Line Unknown: [updatePlayerReputation][Error while updating player reputation.]: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

at PRoConEvents.AdKats.UpdatePlayerReputation (PRoConEvents.AdKatsPlayer aPlayer, Boolean informPlayer) [0x00000] in :0

And if i use some commands i get this messages:

 

[09:36:14 86] [AdKats] EXCEPTION: Line Unknown: [updatePlayerReputation][Error while updating player reputation.]: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

at PRoConEvents.AdKats.UpdatePlayerReputation (PRoConEvents.AdKatsPlayer aPlayer, Boolean informPlayer) [0x00000] in :0

[09:37:09 26] [AdKats] EXCEPTION: Line Unknown: [updatePlayerReputation][Error while updating player reputation.]: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

at PRoConEvents.AdKats.UpdatePlayerReputation (PRoConEvents.AdKatsPlayer aPlayer, Boolean informPlayer) [0x00000] in :0

[09:37:19 37] [AdKats] EXCEPTION: Line Unknown: [updatePlayerReputation][Error while updating player reputation.]: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

at PRoConEvents.AdKats.UpdatePlayerReputation (PRoConEvents.AdKatsPlayer aPlayer, Boolean informPlayer) [0x00000] in :0

* Restored post. It could be that the author is no longer active.
Link to comment
  • Plugin Developer

Originally Posted by ColColonCleaner*:

 

ty for ur work, now i have this output:

 

 

 

 

And if i use some commands i get this messages:

It's crazy how many hidden errors come out when hundreds of people are updating the tool.

 

Can you please enable "Plugin Debugging" on your layer (not your client), usually a config file setting if your host doesn't provide a gui for it.

 

procon.private.options.enablePluginDebugging True

 

Then reboot your layer.

 

When those errors pop up in console, the line number will no longer be "Unknown".

Link to comment

Originally Posted by www-battleplay4u-com*:

 

I wasn't responding to you when i said to enable debugging...

 

Please read the response i made to you.

oh sorry...but i also replied you

 

That means you have a config somewhere that is attempting to set a yell duration > 10

perhaps webadmin or

 

yell2.png

 

i did not change anythink.....i installed it and error occurs

* Restored post. It could be that the author is no longer active.
Link to comment

Originally Posted by r3alflash*:

 

[10:59:29 72] [AdKats] ERROR: Unable to fetch SQL updates.

[10:59:29 77] [AdKats] EXCEPTION: Line Unknown: [updatePlayerReputation][Error while updating player reputation.]: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

at PRoConEvents.AdKats.UpdatePlayerReputation (PRoConEvents.AdKatsPlayer aPlayer, Boolean informPlayer) [0x00000] in :0

[10:59:29 78] [AdKats] EXCEPTION: Line Unknown: [updatePlayerReputation][Error while updating player reputation.]: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

at PRoConEvents.AdKats.UpdatePlayerReputation (PRoConEvents.AdKatsPlayer aPlayer, Boolean informPlayer) [0x00000] in :0

[10:59:29 79] [AdKats] EXCEPTION: Line Unknown: [updatePlayerReputation][Error while updating player reputation.]: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

at PRoConEvents.AdKats.UpdatePlayerReputation (PRoConEvents.AdKatsPlayer aPlayer, Boolean informPlayer) [0x00000] in :0

still the same :sad:
* Restored post. It could be that the author is no longer active.
Link to comment
  • Administrators

Originally Posted by Prophet731*:

 

Colon, do you want me to through a procon instance on my Linux box do you can see what's going on under that platform?

The developer of the Battlefield Admin Control Panel (BFACP)

For BFACP support please post in the BFACP topic linked above.

Do not contact me via PM on the forums for help with procon. Please make a topic for it. Only PM's I will accept will revolve around any website issues.

spacer.png

Link to comment

Originally Posted by SmackDown*:

 

I noticed an issue that I think started with the last patch.

 

If involves the reported player. If I type pinfo and get the return back, it will not show the correct reports against a player. For example, last night, one player had three @player reports against him. None of these reports were accepted or denied while in match. Yet when I run pinfo on the player, it shows no reports, just stating: None from or against.

 

Do these reports have to be accepted or denied while in round before AdKats tracks the @player reports against a player?

 

Otherwise it is not tracking them at all at this time for me.

* Restored post. It could be that the author is no longer active.
Link to comment
  • Plugin Developer

Originally Posted by ColColonCleaner*:

 

I noticed an issue that I think started with the last patch.

 

If involves the reported player. If I type pinfo and get the return back, it will not show the correct reports against a player. For example, last night, one player had three @player reports against him. None of these reports were accepted or denied while in match. Yet when I run pinfo on the player, it shows no reports, just stating: None from or against.

 

Do these reports have to be accepted or denied while in round before AdKats tracks the @player reports against a player?

 

Otherwise it is not tracking them at all at this time for me.

The pinfo command hasn't been modified for a while now, but I'll look into that one.
Link to comment
  • Administrators

Originally Posted by Prophet731*:

 

Yeah do that.

Alright. I'll set you up for it.

The developer of the Battlefield Admin Control Panel (BFACP)

For BFACP support please post in the BFACP topic linked above.

Do not contact me via PM on the forums for help with procon. Please make a topic for it. Only PM's I will accept will revolve around any website issues.

spacer.png

Link to comment

Originally Posted by PHX_Big_Deal*:

 

I also have a timestamp mismatch and they dont want change the time.

Your PRoCon layer and database have a 9m3s UTC timestamp mismatch. UTC-Database:sad:27.10.2014 16:55:55) UTC-Procon:sad:27.10.2014 16:46:51)

I got the answer "we can't change the time on our database otherwise all data would be inconsistent."

 

so i cant upgrade :sad:

* Restored post. It could be that the author is no longer active.
Link to comment

Originally Posted by TMiland*:

 

I also have a timestamp mismatch and they dont want change the time.

Your PRoCon layer and database have a 9m3s UTC timestamp mismatch. UTC-Database:sad:27.10.2014 16:55:55) UTC-Procon:sad:27.10.2014 16:46:51)

I got the answer "we can't change the time on our database otherwise all data would be inconsistent."

 

so i cant upgrade :sad:

What about on your layer host provider? They might help you out. :smile:
* Restored post. It could be that the author is no longer active.
Link to comment
  • Administrators

Originally Posted by Prophet731*:

 

Can i ask what distro and how you are going to set it up? :smile:

I already have a ProCon Instance setup. I'm running Ubuntu 14.04

The developer of the Battlefield Admin Control Panel (BFACP)

For BFACP support please post in the BFACP topic linked above.

Do not contact me via PM on the forums for help with procon. Please make a topic for it. Only PM's I will accept will revolve around any website issues.

spacer.png

Link to comment

Originally Posted by Chelrid*:

 

Hi,

 

i'm getting this error while setting up a new AdKats at a gamed!de mysql Database.

 

Code:

Fehler

SQL-Befehl:

ALTER TABLE `adkats_rolecommands` ADD CONSTRAINT `adkats_rolecommands_fk_role` FOREIGN KEY ( `role_id` ) REFERENCES `adkats_roles` ( `role_id` ) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE ,
ADD CONSTRAINT `adkats_rolecommands_fk_command` FOREIGN KEY ( `command_id` ) REFERENCES `adkats_commands` ( `command_id` ) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE ;

MySQL meldet: Dokumentation
#1452 - Cannot add or update a child row: a foreign key constraint fails (`s577441`.`#sql-1bae_d6fa8dd`, CONSTRAINT `adkats_rolecommands_fk_command` FOREIGN KEY (`command_id`) REFERENCES `adkats_commands` (`command_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE)
How can i fix it? Or should AdKats works fine?
* Restored post. It could be that the author is no longer active.
Link to comment

Originally Posted by PHX_Big_Deal*:

 

What about on your layer host provider? They might help you out. :smile:

layer, server and db is from the same "g-portal.de"

I told them to change the time from layer than, but they answer that this is also not possible at the moment :sad:

* Restored post. It could be that the author is no longer active.
Link to comment

Originally Posted by Ruger*:

 

Hey C3, I noticed today when I enabled Feed Server Spectator List that none of my admin soldiers will populate that list. Feed Server Reserved Slots works fine for reserved slots. Running 5.2.0.7

* Restored post. It could be that the author is no longer active.
Link to comment

Originally Posted by TMiland*:

 

I already have a ProCon Instance setup. I'm running Ubuntu 14.04

What steps did you make to set it up? I tried that guide in here somewhere, but most of the plugins didn't work when i tried a while back.
* Restored post. It could be that the author is no longer active.
Link to comment
  • Plugin Developer

Originally Posted by ColColonCleaner*:

 

I also have a timestamp mismatch and they dont want change the time.

Your PRoCon layer and database have a 9m3s UTC timestamp mismatch. UTC-Database:sad:27.10.2014 16:55:55) UTC-Procon:sad:27.10.2014 16:46:51)

I got the answer "we can't change the time on our database otherwise all data would be inconsistent."

 

so i cant upgrade :sad:

"We can't fix the incorrect time on our database" wow, wonderful sys admins. Being a database host you'd think having the correct timestamp would be one of the first things you'd do.

 

If people keep having problems with this i'll need to completely rework that system so they can run with incorrect timestamps and still function. I'll need to offset every procon layer UTC timestamp i generate to match the database timestamp.

Link to comment
  • Plugin Developer

Originally Posted by ColColonCleaner*:

 

Hi,

 

i'm getting this error while setting up a new AdKats at a gamed!de mysql Database.

 

Code:

Fehler

SQL-Befehl:

ALTER TABLE `adkats_rolecommands` ADD CONSTRAINT `adkats_rolecommands_fk_role` FOREIGN KEY ( `role_id` ) REFERENCES `adkats_roles` ( `role_id` ) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE ,
ADD CONSTRAINT `adkats_rolecommands_fk_command` FOREIGN KEY ( `command_id` ) REFERENCES `adkats_commands` ( `command_id` ) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE ;

MySQL meldet: Dokumentation
#1452 - Cannot add or update a child row: a foreign key constraint fails (`s577441`.`#sql-1bae_d6fa8dd`, CONSTRAINT `adkats_rolecommands_fk_command` FOREIGN KEY (`command_id`) REFERENCES `adkats_commands` (`command_id`) ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE)
How can i fix it? Or should AdKats works fine?
Run this, and PM me the result:

 

Code:

SELECT TABLE_NAME as table_name
FROM
INFORMATION_SCHEMA.TABLES
WHERE
TABLE_SCHEMA = theirschemaname
AND 
ENGINE <> 'InnoDB';
Link to comment
  • Plugin Developer

Originally Posted by ColColonCleaner*:

 

Hey C3, I noticed today when I enabled Feed Server Spectator List that none of my admin soldiers will populate that list. Feed Server Reserved Slots works fine for reserved slots. Running 5.2.0.7

It doesn't work at all, or are there only 15 in the list? Did you enable automatic spectator slot for admins?
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Our picks

    • Game Server Hosting:

      We're happy to announce that EZRCON will branch out into the game server provider scene. This is a big step for us so please having patience if something doesn't go right in this area. Now, what makes us different compared to other providers? Well, we're going with the idea of having a scaleable server hosting and providing more control in how you set up your server. For example, in Minecraft, you have the ability to control how many CPU cores you wish your server to have access to, how much RAM you want to use, how much disk space you want to use. This type of control can't be offered in a single service package so you're able to configure a custom package the way you want it.

      You can see all the available games here. Currently, we have the following games available.

      Valheim (From $1.50 USD)


      Rust (From $3.20 USD)


      Minecraft (Basic) (From $4.00 USD)


      Call of Duty 4X (From $7.00 USD)


      OpenTTD (From $4.00 USD)


      Squad (From $9.00 USD)


      Insurgency: Sandstorm (From $6.40 USD)


      Changes to US-East:

      Starting in January 2022, we will be moving to a different provider that has better support, better infrastructure, and better connectivity. We've noticed that the connection/routes to this location are not ideal and it's been hard getting support to correct this. Our contract for our two servers ends in March/April respectively. If you currently have servers in this location you will be migrated over to the new provider. We'll have more details when the time comes closer to January. The new location for this change will be based out of Atlanta, GA. If you have any questions/concerns please open a ticket and we'll do our best to answer them.
      • 5 replies
    • Hello All,

      I wanted to give an update to how EZRCON is doing. As of today we have 56 active customers using the services offered. I'm glad its doing so well and it hasn't been 1 year yet. To those that have services with EZRCON, I hope the service is doing well and if not please let us know so that we can improve it where possible. We've done quite a few changes behind the scenes to improve the performance hopefully. 

      We'll be launching a new location for hosting procon layers in either Los Angeles, USA or Chicago, IL. Still being decided on where the placement should be but these two locations are not set in stone yet. We would like to get feedback on where we should have a new location for hosting the Procon Layers, which you can do by replying to this topic. A poll will be created where people can vote on which location they would like to see.

      We're also looking for some suggestions on what else you would like to see for hosting provider options. So please let us know your thoughts on this matter.
      • 4 replies
    • Added ability to disable the new API check for player country info


      Updated GeoIP database file


      Removed usage sending stats


      Added EZRCON ad banner



      If you are upgrading then you may need to add these two lines to your existing installation in the file procon.cfg. To enable these options just change False to True.

      procon.private.options.UseGeoIpFileOnly False
      procon.private.options.BlockRssFeedNews False



       
      • 2 replies
    • I wanted I let you know that I am starting to build out the foundation for the hosting services that I talked about here. The pricing model I was originally going for wasn't going to be suitable for how I want to build it. So instead I decided to offer each service as it's own product instead of a package deal. In the future, hopefully, I will be able to do this and offer discounts to those that choose it.

      Here is how the pricing is laid out for each service as well as information about each. This is as of 7/12/2020.

      Single MySQL database (up to 30 GB) is $10 USD per month.



      If you go over the 30 GB usage for the database then each additional gigabyte is charged at $0.10 USD each billing cycle. If you're under 30GB you don't need to worry about this.


      Databases are replicated across 3 zones (regions) for redundancy. One (1) on the east coast of the USA, One (1) in Frankfurt, and One (1) in Singapore. Depending on the demand, this would grow to more regions.


      Databases will also be backed up daily and retained for 7 days.




      Procon Layer will be $2 USD per month.


      Each layer will only allow one (1) game server connection. The reason behind this is for performance.


      Each layer will also come with all available plugins installed by default. This is to help facilitate faster deployments and get you up and running quickly.


      Each layer will automatically restart if Procon crashes. 


      Each layer will also automatically restart daily at midnight to make sure it stays in tip-top shape.


      Custom plugins can be installed by submitting a support ticket.




      Battlefield Admin Control Panel (BFACP) will be $5 USD per month


      As I am still working on building version 3 of the software, I will be installing the last version I did. Once I complete version 3 it will automatically be upgraded for you.





      All these services will be managed by me so you don't have to worry about the technical side of things to get up and going.

      If you would like to see how much it would cost for the services, I made a calculator that you can use. It can be found here https://ezrcon.com/calculator.html

       
      • 11 replies
    • I have pushed out a new minor release which updates the geodata pull (flags in the playerlisting). This should be way more accurate now. As always, please let me know if any problems show up.

       
      • 9 replies
×
×
  • Create New...

Important Information

Please review our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.